Logo delftsepost.nl


Een ludieke actie van de ergo- en fysiotherapeuten van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Om hun patiënten aan het bewegen te krijgen organiseerden ze een alternatieve Elfstedentoch door het ziekenhuis. Compleet met stempelposten. Met rolstoel en rollator legden de patiënten de afstand af.
Een ludieke actie van de ergo- en fysiotherapeuten van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Om hun patiënten aan het bewegen te krijgen organiseerden ze een alternatieve Elfstedentoch door het ziekenhuis. Compleet met stempelposten. Met rolstoel en rollator legden de patiënten de afstand af.
wat is er te doen in Delft

Wat is er te doen in Delft?

Bingo

DELFT - In buurthuis De Wending wordt zondag 5 februari een bingo gehouden. Het spel begint om 14.00 uur en de zaal gaat een uur eerder open. Er zijn geldprijzen te winnen. Adres: Raamstraat 67.

Cadeaulabels maken

DELFT - Eco-style cadeaulabels van gerecycled papier bij Tantiri Creatief
Tantiri Creatief geeft donderdag 9 februari in Bacinol 3 om 19.30 uur een workshop cadeaulabels maken van gerecycled papier. Deze labels geven een originele en persoonlijke tint aan een cadeau. Aanmelden via creatief.tantiri.com of bel 015-2134059. Kosten 20 euro. Tantiri Creatief geeft creatieve workshops in Delft voor kinderen en volwassen. Persoonlijke expressie, reflectie en tot rust komen door oud papier en
karton te recyclen.

Cursus muziekgeschiedenis

DELFT - Op reis met Mozart, Charles Burney en Baron van Swieten. In maart wordt in de sfeervolle Paarse Kamer van Museum Paul Tetar van Elven gestart met een korte cursus muziekgeschiedenis. Paul Tetar en zijn vrouw Louise waren liefhebbers én beoefenaars van muziek: zij speelde piano, hij dwarsfluit. De eerste cursus staat in het teken van reizen, iets wat Paul Tetar ook veel deed. De cursus is op woensdag om 10.15 uur op 8, 15 en 22 maart. Cursusgeld: €45,00 voor 3 lessen. Aanmelden: margaret.krill@xs4all.nl of 06-10.38.62.78. Meer informatie: margaretkrill.nl

De Houtloop

DELFT - Atletiekvereniging AV'40 houdt op zondag 5 februari De Houtloop. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er een loop van 1 km op de atletiekbaan om 10.30 uur. Deelname is gratis. Om 10.55 uur start de loop van de 3,5 km en die van 7 of 14 km om 11.00 uur. De kosten bedragen: €2,00. Inschrijven vanaf 10.00 uur. Adres: Sportring 12. Zie av40.nl.

Grootste Siematic Dealer

DELFT - In januari heeft Nico van Beek, directeur van Koolschijn Delft uit handen van directeur van SieMatic Nederland, Rainier Zweep, de onderscheiding 'Premium Individuele SieMatic Dealer 2016'. Deze eervolle onderscheiding is aan Koolschijn toegekend omdat zij in Nederland wederom individueel de grootste SieMatic dealer waren in 2016. Koolschijn, bekend als SieMatic Huis Delft, beschikt als dealer van SieMatic keukens over een keukenmerk met een internationaal uitstekende reputatie. Er zijn vestigingen aan de aan de Rotterdamseweg 352 aan de Cyclotronweg 3. SieMatic stelt hoge eisen aan de partners waar ze mee samenwerken, niet alleen qua presentatie, maar ook met betrekking tot scholing van hun partners. De kennis van de Koolschijnadviseurs staan dan ook op een hoog niveau wat resulteert in een cliëntenbestand die van ver buiten de regiogrenzen de fraaie showroom in Delft weten te vinden. Voor Koolschijn is de onderscheiding een stimulans om door te gaan volgens de vertrouwde werkwijze, aandacht voor de cliënt middels een gedegen advies op maat.

ProCamp voetbalkamp bij DHC

DELFT - Voor het vierde jaar op rij komt ProCamp naar voetbalclub DHC. Zij organiseren een voetbalweek waarin pret en voetbal geheel samengaan. De training, door de zorgvuldig geselecteerde trainers, is zeer afwisselend en uitdagend. Met veel individuele aandacht en natuurlijk partijvormen. Na afloop van deze week zijn de deelnemers nog betere voetballers geworden. Het ProCamp voetbalkamp is van 10 t/m 14 juli. Meer informatie en inschrijven: procamp.nl/voetbaldagen-delft.html

Woonvisie bij TOPDelft

DELFT - Marja Elsinga en Jan de Porto geven woensdag 8 februari om 20.00 uur een leing over de Woonvisie Delft. De bijeenkomst is bij TOPDelft in het Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4. Marja Elsinga is hoogleraar woonbeleid aan de TU Delft en zal de woonvisie van commentaar voorzien en suggesties doen voor de toekomst. Jan is initiatiefnemer van het hybride wonen.

Verwennerij bij Debora

DELFT - Bij Debora, inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, staat dinsdag 7 februari yoga door Petra Verkerk op het programma. Aanvang: 10.30 uur. Marianne Mevissen geeft een behandeling 'voetverwennerij' om 10.00 en 11.00 uur. Om 13.30 uur vertrekt vanaf horecagelegenheid het Rieten Dak in de Delftse Hout een winterwandeling olv. Mary Polman. Meer informatie: inloophuisdebora.nl. Het adres is Aart van der Leeuwlaan 9.

Plek bij soos ouderen

DELFT - De twee Ouderensozen van Humanitas Delft hebben plaats voor nieuwe deelnemers. Er is een soos in de wijk Buitenhof aan de Beethovenlaan 134. Deze is open op maandag- en donderdagmiddag vanaf 13.30 uur. Bezoekers kunnen er op maandag klaverjassen en op donderdag jokeren. Het Keetje in de Wippolder aan de Muyskenslaan 3 is drie dagen open. Op maandagmiddag wordt er bingo gespeeld en op woensdag- en vrijdagavond wordt er gekaart. Opgeven kan bij Humanitas: tel. 06-14368454.

Naturistisch zwemmen

DELFT - De Naturistische Zwemvereniging Delft (NZD) houdt op zondag 5 februari voor leden en niet-leden een naturistisch zwemuurtje. Het zwemuurtje is ook geschikt voor mindervaliden. Kinderen zijn welkom. Kom eens langs en ervaar hoe prettig het is om naturistisch te ontspannen en te zwemmen. Toegang: €6,50. Aanvang: 12:45 uur. Informatie: facebook.com/naturisme.delft

Tekencursus

DELFT - In wijkcentrum De Hofstee wordt elke woensdagochtend vanaf 9.30 uur volop getekend en geschilderd. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom bij de cursus. Er is individuele begeleiding. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een proefles volgen. Adres: Sandinoweg 149. De kosten zijn €7,50 per les.Inschrijven: 06-27227143 of info@vanadricheminbeeld.nl. Zie: vanadricheminbeeld.nl

Plaats uw bericht zelf op http://www.delftsepost.nl/nieuws/aanleveren

Reageer als eerste
Meer berichten