opening
opening (Foto: joop bommelé)

Feestelijke opening workshopruimte Ipse de Bruggen

Delft - Het jaar is voor Ipse de Bruggen goed begonnen door de opening van een gloednieuwe workshopruimte. Woensdag 15 januari jl. hebben deelnemers van Time 4 Your Future (T4YF) samen met de clientenraad van Ipse de Bruggen (locatie De Ruimte) de workshopruimte symbolisch geopend. Na de opening is er een workshop ‘stenen versieren’ georganiseerd.
De T4YF deelnemers gaan de komende maanden diverse workshops organiseren in samenspraak met de clientenraad. Projectleider van T4YF, Ron Rietkerken, is zeer verheugd met het resultaat en is trots op de inzet van de jongeren die zich vrijwillig hebben ingezet voor het project. ‘Het doet mij goed om te zien dat jongeren zich vrijwillige inzetten voor anderen. Het project heeft sponsoring ontvangen van de Albert Heijn, Gamma en IKEA Delft om de verbouwing en inrichting mogelijk te maken. Daar zijn wij hen heel erg dankbaar voor’

Delft voor Elkaar, ROC Mondriaan en Human Security Collective zijn de kartrekkers van het project en hebben lokale partners bereid gevonden om diverse maatschappelijke projecten op te zetten. T4YF is een proeftuin Maatschappelijke Diensttijd en wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMw en de gemeente Delft.

Meer informatie over het project: www.delftvoorelkaar.nl/T4YF

Meer berichten