Foto: GUUS SCHOONEWILLE

TU Delft viert verjaardag met Delftse basisscholieren

De TU Delft is 178 jaar geworden en viert dat ook met Delftse basisscholieren. Op 29 januari geven professoren van de TU Delft een gastles op diverse basisscholen in Delft.

Woensdag 29 januari vindt de eerste Delftse editie van Meet the Professor plaats. Zo'n 25 professoren stappen tijdens Meet the Professor op de fiets naar Delftse basisscholen om een gastles te verzorgen. Leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen les van een échte professor en krijgen een inkijkje in de wereld van de wetenschap. Deelnemende scholen zijn: Max Havelaar, Het Mozaïek, De Horizon, Het Talent, Rembrandtschool, Eglantier Tanthof, Delftse Montessorischool, Maurice Maeterlinckschool, International School Delft.

TU Delft | WIJStad

Meet the professor wordt georganiseerd door het programma WIJStad van de TU Delft. De TU Delft denkt mee met Delft en Delftenaren denken mee met de TU Delft. Samen werken we aan een betere versie van de stad. Het programma WIJStad inspireert en verbindt bewoners, studenten en onderzoekers. Hoe? Wetenschappers doen ook onderzoek in Delft, studenten denken na over de stad en dragen op sociaal vlak hun steentje bij door zich vrijwillig in te zetten voor bewoners. Zo ontstaat een waardevolle uitwisseling tussen de stad en de universiteit.

Meer informatie? Kijk op www.tudelft.nl/wijstad of volg ons Facebook en Twitter @WIJStad.

Meer berichten