Foto: Hans van Doorn

Comedy Night in Delfts Brouwhuis

Op donderdagavond 30 januari klotst het bier over de rand van je glas van het lachen. In samenwerking met Impresariaat Willem presenteert Delfts Brouwhuis tijdens deze eerste editie van de Comedy Night een drietal comedians.

Delft - De line-up bestaat o.a. uit Bekende Delftenaar Pieter Jouke. Pieter Jouke is cabaretier en stand-up comedian en toert op dit moment met zijn voorstelling 'Gloeiende Plaat' door heel Nederland. Daarnaast schrijft hij o.a. teksten voor TV programma's 'De Taalstaat' en 'Zondag met Lubach'. Ook is de in Nieuw-Zeeland geboren en in Amsterdam woonachtige Bob MacLaren van de partij. Hij staat bekend om zijn scherpe grappen en zijn frisse onorthodoxe kijk op het leven. De avond wordt om 21:30 uur afgetrapt door een nieuwe talentvolle stand-up comedian. De beste MC van de Lage Landen, Bas Birker, is de host van de avond. Eén brok energie, zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, maar nooit kwetsend.

Aanvang: 21:00 uur. Deur dicht/start show: 21:30 uur. Einde show: 23:30 uur. Ticket: 8 euro (incl. 1 drankje) 

Tickets verkrijgbaar aan de bar of reserveer via info@delftsbrouwhuis.nl. Beperkt aantal tickets verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Meer berichten