Open Dag ROC Mondriaan op vrijdag 31 januari

Regio - Vrijwel alle mbo-locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft/Rijswijk en Leiden organiseren een Open Dag op vrijdag 31 januari van 15.00 tot 20.00 uur. Tijdens de Open Dag zie je de scholen in bedrijf en kun je kennismaken met de scholen, de studenten en de docenten. Kijk op rocmondriaan.nl welke locaties er precies open zijn en bestel daar ook je E-ticket.

Wil je je tijdens de Open dag meteen voor een opleiding aanmelden? Zorg dat je je bsn-nummer bij je hebt. Het is slim om je bijtijds aan te melden, doe dat uiterlijk 1 april 2020.

Je kunt bij ROC Mondriaan terecht voor ruim 200 mbo-opleidingen in de richting Administratie, Economie, Handel, Horeca en Facilitaire dienstverlening, ICT, Lifestyle, Musical, Sport en bewegen, Logistiek, Mode, Techniek, Toerisme en recreatie, Uiterlijke verzorging, Veiligheid, Welzijn en Zorg. Er zijn ook Engelstalige opleidingen (International Stream). Hiervoor is een Engelstalige achtergrond noodzakelijk.

Blijft je keuze moeilijk?

Voor studiekeuzeadvies en informatie over de diverse opleidingen is het Mondriaan Studie Infopunt aan de Waldorpstraat 41 in Den Haag op werkdagen geopend tussen 08.00 en 17.00 uur, telefoon 088 - 666 3000 / info@rocmondriaan.nl. Kijk ook op rocmondriaan.nl.

Meer berichten