MOEKE'S Blues Weekend

DELFT - Moeke bluest graag: van vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari een heel weekend lang.

De levende legende Carlos Santana is een bron van inspiratie voor vele bands in de hele wereld. Op vrijdag 14 februari staat de blueskant van Santana in de schijnwerpers tijdens het optreden van de band Legacy of Santana, afgekort LOS. LOS gaat los op het brede repertoire wat Santana decennia lang tot een grootheid in de muziek over de hele wereld heeft gemaakt. LOS is een groep muzikanten die allen de gedeelde drive hebben voor, de legendarische Santana band. De muzikale fusie tussen Zuid-Amerikaanse Salsa, Samba, Bossa en Rock zijn wereldwijd bekend. De muziek van Santana leunt op de percussie in combinatie met zijn virtuoze gitaarspel. Vandaar dat LOS maar liefst 2 percussionisten heeft en uiteraard een even zo virtuoze lead gitarist.

Zaterdag 15 februari wordt het smullen van de band Men in Blues met master Chris Koenen als leader. In afwisselende samenstellingen weet Koenen telkens weer met een flink stevige bluesband een kei knaller van een avond in de blues neer te zetten. Koenen heeft een indrukwekkend muzikaal verleden, hij speelde o.a. bij Livin' Blues en in de begeleidingsband van Deelder's theatershow. Naast het vele blueswerk waarbij hij altijd elke weekend wel ergens te vinden is, begeleidt hij regelmatig de Amerikaanse countryzangeres Pam Macbeth, die op haar beurt door heel Europa theateroptredens verzorgt. Men in Blues is naast Koenen sterk door aanwezigheid van Peer Wassenaar op bas, Harm van Sleen met z'n speciale blues pedal steel en Tijn Junior Koenen op drums.

De vrijdag en zaterdag blues wordt gestart om 22.30 uur.

Natuurlijk is het tijd om te chillen na zo'n vrijdag- en zaterdagavond en dat doe je met een heerlijk ontbijt of Moeke's Middagmaal…..met Moeke's Lunch Blues van, jawel: Walter & Kiers, niet weg te denken uit het Delftse muziekcircuit. Walter met z'n soul stem, Kiers met z'n sax. Ja…..dat gevoel van chillen wordt…..dansen willen. Op zondagmiddag 16 februari van 12.00 tot 15.00 uur.

Meer berichten