Foto: Han Ernest

Tangarine brengt hun nieuwe album naar Op Hodenpijl

Schipluiden - Tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van Tangarine brengen werk van hun laatste album 'Because of You' op zaterdag 15 februari Op Hodenpijl. Typisch Tangarine is de broederlijke harmonie en hun folky muziek.

Ze waren de huisband van het tv-programma De Wereld Draait Door en ze deden een uitverkochte clubtour en vele optredens op grote festivals. Tangarine is meer dan een loepzuivere folkband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. De typische blood harmony in hun tweelingzang is gebleven, maar dit keer is er meer ruimte voor de gitaar. Middenin de vertrouwd klinkende Tangarine-liedjes worden nieuwe zijwegen ingeslagen. Net als voor hun vorige plaat 'There and Back' gingen ze voor de opnames naar de WaveLab studio in de stad Tucson, Arizona. "Hier zijn de best klinkende albums uit onze platenkast opgenomen", aldus de broers. Daar in het woestijngebied ondergingen ze een muzikale metamorfose welke terug te horen is op hun nieuwe album 'Because of You'.

Tangarine's nieuwste plaat is de opvolger van het veelgeprezen album There and Back (2016), Move On (2014) en hun doorbraakalbum Seek & Sigh (2013).

Datum: zaterdag 15 februari. Tijd: 20.00 uur. Prijs: € 21,-. Inclusief maaltijd: € 41,50. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten