Charters School

Engels orkest en koor op vrijdag 14 februari in Maria van Jessekerk

Op vrijdagmiddag 14 februari a.s. om 15.00 uur treedt de Engelse Concert Band met koor van de St. Peter's Collegiate School (UK) op in de Maria van Jessekerk.

Delft - De St. Peter's Collegiate School komt uit Wolverhampton, Midden Engeland. Deze school heeft het maken van muziek hoog in het vaandel staan. Het is een oude traditie waarbij iedere student tijdens zijn opleiding de gelegenheid wordt geboden om een muziekinstrument te bespelen. Tevens worden zij aangemoedigd om deel te nemen in één van de vele muziek ensembles. Met name de Concert Band en het gevorderde koor staan op een hoog niveau.

Dit koor trad o.a. op in Menin Gate, Westminster Abbey. Ook treden zij zeer regelmatig op bij gezamenlijke gebeurtenissen in de school. De Concert Band nam tevens verschillende malen deel aan het National Concert Band Festival en was ook erg succesvol bij het Music for Youth Festival. Zij verzorgen jaarlijks een groot aantal een optredens binnen- en buiten de school.

Deze Engelse Concert Band met koor is te horen op vrijdagmiddag 14 februari a.s. om 15.00 uur. Zij verzorgen een zeer gevarieerd concertprogramma. De toegang is vrij, wel is er na afloop een collecte.

Meer informatie, kijk op website: www.rkdelft.nl

Meer berichten