Chef-kok Yuri Verbeek presenteert theatrale kookshow in Theater de Veste

DELFT - Yuri Verbeek is naast chef-kok, eigenaar van De Kokkerie, auteur en gastdocent aan de Cas Spijkers Academie, vooral een culinair tovenaar met unieke theatrale kwaliteiten. Op maandag 6 april geeft hij een unieke show in de grote zaal van Theater de Veste waarin humor, creativiteit, kennis, proeven en beleving nog nooit zo lekker zijn gemixt. Want Yuri wil een keer helemaal los en uitpakken in zijn geliefde Delft.

Deze avond zet Yuri Verbeek zijn culinaire brein voor ons open als nooit tevoren. Wat hij gaat doen houden we nog een beetje geheim, maar verwacht een magische en liefdevolle avond vol verhalen, schoonheid, met culinaire hapjes, bekende gastchefs en nog meer (theatrale) verrassingen. De hapjes worden op een bijzondere, unieke wijze geserveerd en op momenten ondersteund en gevangen in een verhaal dat alleen een creatieve geest als Yuri kan meemaken en bedenken. De hapjes zijn niet maaltijd vervangend.

Het event 'Y' waarin je wordt ondergedompeld in de gastvrije, grenzeloze en fantasievolle wereld van Yuri Verbeek sluiten we af met een afterparty in het Theatercafé van Theater de Veste. Voor meer informatie zie: www.theaterdeveste.nl

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabo Foodlab.

Meer berichten