Maarten Corbijn

Joost Spijkers met Au Plat Pays in het Rietveld Theater

Delft - Poelifinario winnaar Joost Spijkers zingt middels prachtige chansons zijn verhaal. Met het programma ' Au Plat Pays' brengt de veelzijdig getalenteerde theatermaker het repertoire dat hem na aan het hart ligt.

Au Plat Pays, vrij naar de song van Jacques Brel, is een nieuw theaterprogramma over het vlakke land, waar volop ruimte is om het leven te bezingen. Samen met 3 geweldige muzikanten brengt Joost een krachtig en melancholisch programma waarin het publiek met hem meereist om het leven en het lied te vieren. En om dat extra kracht bij te zetten drinkt hij na afloop samen met zijn publiek het favoriete drankje van Ramses Shaffy, én van Joost: een glas wodka!

Over Joost Spijkers
Al 17 jaar is Joost een van de Ashton Brothers. Joost Spijkers' muzikale solo avonturen laten zien dat hij nog meer kan. Ze werden bejubeld door pers en publiek. Met zijn voorstelling " Spijkers II"  won Joost in 2018 de Poelifinario cabaretprijs in de categorie kleinkunst. Voor zijn theaterlied 'Alle seizoenen' werd genomineerd voor de Annie M.G Schmidtprijs. Naast theatermaker is Spijkers ook actief als regisseur, radiomaker en docent. 

Aanvang 20.30 uur | entree €16,00/ €15,00 CJP

Rietveld Theater | Rietveld 49 | 2611 LH Delft
Voor meer info ga naar  www.rietveldtheater.nlMeer berichten