Extra kindermatinees en een nieuwe film in de voorjaarsvakantie bij Filmhuis Lumen

Iedere middag in de voorjaarsvakantie van 23 t/m 28 februari 2020 zijn er extra kindermatinees bij Filmhuis Lumen. De jonge bezoekers kunnen kijken naar Shaun het Schaap, het Ruimteschaap of naar De beroemde bereninvasie van Sicilië. Vanaf donderdag 27 februari is de nieuwste film van Mees Kees te zien: Mees Kees in de Wolken. Lukt het niet in de voorjaarsvakantie langs te komen, dan draait vanaf 5 maart de veelgeprezen kinderfilm Jacob, Mimmi en de pratende honden. In de pauze is er altijd gratis limonade en wat lekkers. En er ligt een mooie kleurplaat voor iedere bezoeker klaar. Tickets kosten 6,50 Euro. Vanaf acht kinderen 5,00 Euro. Kijk voor meer informatie op filmhuis-lumen.nl

Uitgebreide filminfo:

Shaun het Schaap, het Ruimteschaap
Familiefilm voor alle leeftijden. Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast verdwaald op de boerderij: LuLa. Shaun besluit Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Deze nieuwe film zit weer propvol woordgrappen en hyper-Engelse knulligheid.

De beroemde bereninvasie van Sicilië
Leeftijd: 6+.. De fantasierijke en stoere animatiefilm gebaseerd op het boek van Dino Buzzati over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen. De film werd geselecteerd voor het Cannes Filmfestival en voor het kinderfilmfestival Cinekid.

Jacob, Mimmi en de pratende honden
Alle leeftijden. Advies: vanaf 3 jaar.
Jacob en Mimmi willen een prachtig park redden uit de handen van een projectontwikkelaar. Kleurrijke en levendige animatiefilm in de geest van 'Pluk van de Petteflet'.

Mees Kees in de Wolken
Alle leeftijden. Advies: basisschool leeftijd.
Deel vijf van de familiefilm Mees Kees, met wederom avonturen van deze sympathieke leerkracht met zijn leerlingen en de strenge directeur mevrouw Dreus.

Filmhuis Lumen Delft
Doelenplein 5
2611 BP Delft
Info en ticketverkoop: filmhuis-lumen.nl
Kassa: (015) 214 02 26

Meer berichten