Bordspel Catan
Bordspel Catan (Foto: Lieneke Post)

Catan Toernooi Delft Bordspellenstrijd voor goed doel

Zaterdag 14 maart vindt het eerste Catan Toernooi Delft plaats. Dit gebeurt in het Christelijk Lyceum Delft aan het Molenhuispad 1, vanaf 12:30 uur. Om 17:00 vindt de prijsuitreiking plaats, de winnaar verdient een Speldorado-cadeaubon. Ook deelnemen? Informatie en inschrijven kan op www.catantoernooidelft.nl.

Op zaterdagmiddag 14 maart wordt het eerste Catan Toernooi Delft georganiseerd. Dit is niet alleen maar een leuk toernooi, het dient ook als sponsoractie voor een goed doel. Met het inschrijfgeld wordt de Delftse familie Harmsen ondersteunt, die vanaf dit jaar gaan werken in Nigeria. Ze zetten zich daar in voor betere ICT en onderwijs. De organisatie hoopt naast een leuk toernooi ook de familie Harmsen een extra duwtje in de rug te geven.

Op het toernooi gaan maximaal 50 deelnemers het tegen elkaar opnemen in drie ronden. Hierna volgt een finaleronde. De uiteindelijke winnaar krijgt een cadeaubon ter waarde van 25 euro, te besteden bij sponsor Speldorado. Je kunt je inschrijven op www.catantoernooidelft.nl, de kosten bedragen 10 euro. De gehele opbrengst gaat naar stichting Harmsen in Nigeria.

De organisatie zet het toernooi voor de eerste keer op. Er moet aan van alles gedacht worden. Locatie, voldoende materiaal, consumpties, en natuurlijk scheidsrechters. Omdat voor het toernooi veel Catan-spellen nodig zijn, wordt aan de deelnemers gevraagd om hun eigen spel mee te nemen en zijn er vrijwilligers in touw om het geheel in goede orde te laten verlopen.

Liefhebbers van het bordspel Catan kunnen zich uitleven zaterdagmiddag 14 maart. De organisatie kijkt uit naar een groot aantal deelnemers en een lekker competitief sfeertje.

Meer berichten