Whisky Festival Delft, kaartverkoop gestart

Na het grote succes van vorig jaar vindt op 11 oktober 2020 het tweede Whisky Festival Delft plaats in het Rietveld Theater.

Delft - Dit jaar zijn er 2 sessies. De eerste sessie is van 11.00 -15.00 uur en de tweede sessie is van 16.00 -20.00 uur. Per sessie is er plaats voor maximaal 200 liefhebbers. Er zijn verschillende whiskytafels met een variëteit aan mooie flessen met voor ieders smaak en budget voldoende om te proeven.
Let op! Kaarten voor sessie 1 van 11 - 15 uur worden apart verkocht!

Is dit de eerste kennismaking met whisky? Kom dan naar de 1e sessie. In de ochtend schijnen je smaakpapillen beter te werken. Op diverse plaatsen staan water en brood om je smaak te neutraliseren. 'Wine&Swine' serveert mooie plankjes vleeswaren om de kleine trek te stillen of de whisky smaak te versterken.

Gedurende de twee sessies zal er muzikaal entertainment zijn van Those were the days. Kortom een gezellig gebeuren om met je whiskyvrienden naartoe te komen en nieuwe whiskyvrienden te maken.

Voor alle drams betaal je met tokens t.w.v. € 1,00 die je vooraf kunt bestellen of aan de kassa kunt kopen. Een tastingglas kun je zelf meenemen. Je kunt er ook direct een bestellen met je toegangskaart.

De organisatie heeft besloten om de opbrengst van dit festival te doneren aan Stichting Yourright Foundation. Een Nederlandse Stichting die mensen met een beperking in staat stelt om als trainer onder deskundige begeleiding mee te werken aan projecten in, onder andere, Tanzania. Meer informatie:www.yourright-foundation.org

Wie zijn er deze middag aanwezig met een tafel?
Delftse Whisky Genieters (organisatoren Nicole en Branko nemen een mooie privé selectie mee)
Dram 242 (www.dram242.be)
Dutch Whiskyteers (www.dutchwhiskyteers.nl)
Passie voor Whisky (www.passievoorwhisky.nl)
Slijterij De Helm (www.dehelm.nl)
Toonsers (www.toonsers.nl)
The Whisky House (www.thewhiskyhouse.com)
Wine & More by Arjan (www.wineandmorebyarjan.nl)
Wine&Swine (www.ofjeworstlust.nu)


Rietveld Theater

Locatie


Rietveld 49
2611 LH Delft

--


Met vriendelijke groet,
 
Branko Driessen
06-12970504

Meer berichten