Benefietconcert voor Human House Delft op 8 maart 2020

Iedere inwoner van Delft en omstreken is zondag 8 maart van harte welkom in het Rietveld Theater op een benefietconcert, waarvan de opbrengsten naar 'Human House Delft' gaan. 'Human House Delft' is een initiatief van het Vrouwen in Delft platform. Het beoogt een stevig en verbonden netwerk van initiatieven te creëren in Delft, die ten doel hebben om elk individu te laten 'ontluiken' en groeien tot iets 'mooiers en groters'. Het wil die plekken in Delft, waar dit mogelijk is, zichtbaar maken. Het wil mensen helpen te ontdekken welke plek ze in willen en kunnen nemen in de samenleving. Het 'Human House Delft' wil in 2020 alle bekende initiatieven, die bijdragen aan deze visie, in een netwerk bijeen brengen op een website en die zo toegankelijk maken voor alle inwoners van Delft. Verder willen we deze initiatieven ook onderling met elkaar verbinden en in september 2020 een 'Human House Delft geboortefeest' organiseren. Verder heeft de initiatiefgroep ook geld nodig om een locatie te kunnen bekostigen, waar ze bij elkaar kunnen komen, nu de ter beschikking gestelde gratis ruimte eind maart wegvalt.

Kaarten voor het concert kosten 15 euro en kunnen besteld worden via de kaartverkoop van het Rietveldtheater op https://www.rietveldtheater.nl/voorstelling/benefietconcert-voor-human-house-delft/43351/

Programma:

19.30-19.45 Welkom (met korte introductie van 'Human House Delft')

19.45-20.15 Vrouwenband 'Why not' (een band van 7 vrouwen met Power!)

20.15-20.45 Pauze

20.45-21.15 Duo 'Mandy & Paul' (zangeres Mandy van 't Oostende en gitarist Paul van der Valk)

21.15-21.45 uur Vrouwenband 'Why not'

Na afloop in de foyer een afterparty met DJ Remco Ruijgers tot 22.45 uur.

De enige echte Delftse vrouwenband 'Why not' speelt op eigen wijze swingende covers met meerstemmige zang en blazers. Duo 'Mandy & Paul' brengen voor deze unieke gelegenheid liedjes ten gehore van artiesten, die Mandy hebben geïnspireerd om zelf te gaan zingen. De afterparty wordt verzorgd door DJ Remco Ruijgers.

Additionele informatie over de bands en hun repertoire

'Why not', de eerste en enige Delftse vrouwenband nodigt u uit om samen te genieten van popcovers, door meerstemmige zang, vrolijke blaas melodieën en een krachtige ritme sectie. De band bestaat uit Astrid klarinet, Aafje drum, Mieke piano, Jeanne zangeres, Petra bassiste en zang, Marry gitaar en zang en Parvathi alt saxofoon.

www.facebook.com/sevensistersagain

Duo 'Mandy & Paul'

Als jong meisje stond Mandy van 't Oostende vaak met een haarborstel in haar hand als microfoon met de top 40-liedjes van de radio mee te zingen. En als mensen aan haar vroegen: "Wat wil je later worden?", dan antwoordde zij steevast: zangeres. Sinds september 2018 vormt zij samen met zanger/gitarist Paul van der Valk het duo 'Mandy & Paul'. Mandy en Paul hebben beiden een voorliefde voor muzikale evergreens uit de jaren '60 en '70, zowel Engels- als Nederlandstalig.

Speciaal voor deze unieke gelegenheid zal Mandy, begeleidt op gitaar door Paul van der Valk, liedjes ten gehore brengen van artiesten die haar hebben geïnspireerd om zelf te gaan zingen. Bijvoorbeeld liedjes van de Carpenters, Françoise Hardy, Elvis Presley, Nancy Sinatra en Amy Winehouse.

www.facebook.com/Mandy-Paul-293039441321265

Meer berichten