Ervaar een helende reis op 8 maart door middel van dans, stem en zang met Marius Engelbrecht Op Hodenpijl

Schipluiden - Op zondag 8 maart geeft stemcoach Marius Engelbrecht een ‘Voice and dance healing journey’ samen met het Dragonfly Ecstatic Dance Trio. Tijdens de journey ontdek je door middel van je stem om bij diepe lagen van jezelf te komen. Je ervaart zang als weg naar bevrijding, echtheid en bezieling.  

Stemexpressie is een levendige en ontroerende manier van klinken die diepe lagen van je raakt en in beweging brengt. Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling. Door te klinken leer je jezelf op een mooie manier kennen, je kunt ontdekken hoe jij in het leven staat, wat je tegenhoudt of wat je juist helpt. 

Stemexpressie werkt helend en bevrijdend. Ga op een magische reis met oerzang, dans en live muziek. Tijdens deze stemexpressie creëert het Dragonfly Ecstatic Dance Trio landschappen van wereldmuziek. Het Dragonfly Trio wordt gevormd door Dymphi Peeters (zang, kora, fluiten), Ignas te Wiel (percussie, zang) en Freek Zwanenberg (piano, keyboard).

Voorafgaand aan de journey kan je ook gebruik maken van het arrangement inclusief zondagsproeverij met diverse Op Hodenpijl specialiteiten. 

Datum: zondag 8 maart. Tijd: 14.00 uur. Prijs: € 16,50. Inclusief lunch: € 32,-. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten:    www.ophodenpijl.nl   . 

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten