Foto:

Eterna: overhemden voor heren van Duitse kwaliteit

Het Duitse Eterna produceert hoogwaardige overhemden . Eterna betekent in het Latijn ‘voor altijd’ (for eternity) en dat kan gezegd worden. Sinds 1863 staat Eterna immers garant voor de beste kwaliteit, overal ter wereld. Bovendien zijn de Eterna overhemden in verschillende pasvormen te verkrijgen: Eterna Comfort Fit, Eterna Modern Fit, Eterna Slim Fit voor een getailleerd overhemd en de super getailleerde Eterna Super Slim Fit. Eterna heeft een uitgebreide collectie met voor werkelijk iedere man een overhemd. Benieuwd naar extra info over Eterna? Lees dan snel verder. 

Sponsored content

Ruime keuze voor mannen

Dankzij de uitgebreide collectie heeft het Duitse merk Eterna voor iedere man een perfect overhemd. Bovendien worden de overhemden met verschillende wevingen geproduceerd. Zowel de traditionele als de moderne man wordt door Eterna niet uit het oog verloren. De vier verschillende pasvormen bieden voor iedere man wat wils. Ook qua kleur is Eterna verscheiden: van effen kleuren tot de mooiste prints. De uitgebreide basiscollectie wordt aangevuld met de mooiste Eterna seizoen overhemden. 

Eterna staat voor uniek comfort

De unieke eigenschappen van Eterna bieden een grote meerwaarde. Op elk van deze eigenschappen wordt tijdens het productieproces extra aandacht besteed. Zo is elk Eterna shirt uniek. Elk overhemd is easy iron en bepaalde shirts zijn zelfs geheel strijkvrij. Met een combinatie van katoen en een elastische mix wordt er voor wat stretch gezorgd. Het kwaliteitskatoen wordt met de fijnste garens in Zwitserland verweven. Dat maakt elk overhemd super zacht. Sommige shirts hebben nog extra eigenschappen en bieden bijvoorbeeld een natuurlijke stretch of zijn gemaakt van two-ply draden. 

Shirts van Eterna staan garant voor kwaliteit

De kernwaarde van Eterna is: kwaliteit. “Good shirt – made in Europe, we care for people & nature” is niet toevallig het uitgangspunt van Eterna. Tijdens de productie van je nieuwe Eterna shirt staan de natuur en de mensen in het atelier centraal. Het Duitse merk wilt niet alleen hameren op het gebruik van de beste en meest kwaliteitsvolle materialen. Ook de transparantie omtrent milieu en sociale verantwoordelijkheid spelen een rol. Zo garandeert het merk onder meer de beste werkvoorwaarden voor de werknemers. Eterna wordt mede daarom alleen in Europa geproduceerd. 

Eterna bezit het ‘Made in Green’-certificaat

Eterna bezit een zogenaamd Made in Green-certificaat , dat alleen gegeven wordt aan bedrijven die aan de belangrijkste voorwaarden rond duurzame productie voldoen. Dat certificaat valt te bekomen via twee verschillende certificeringen. Een certificaat dat garandeert dat er geen schadelijke stoffen gebruikt worden tijdens de productie. Een ander certificaat biedt de garantie dat de productie in schone omstandigheden verloopt en dat de werknemers goed behandeld worden. 

Zeker van de herkomst met Eterna

Met een unieke tool zorgt Eterna ervoor dat de herkomst van elk shirt makkelijk te achterhalen valt. Het label ‘Good Shirt’ is voor elk Eterna-shirt waarvan de productie volledig getraceerd kan worden. Zo ben je zeker dat ieder shirt milieuvriendelijk, met goede productiemiddelen en zonder kinderarbeid geproduceerd is. Een unieke feature in de overhemd wereld. 

Meer berichten