Een eerdere inspiratieavond bij het Westcord Hotel (fotoL Hans Dunlop).
Een eerdere inspiratieavond bij het Westcord Hotel (fotoL Hans Dunlop). (Foto: Hans Dunlop)

Bas Vollebregt spreekt op 25ste inspiratie-avond Albedo Network

Op 12 maart is de 25ste inspiratie-avond van Albedo Network in het WestCord Hotel in Delft. Op deze avond kunnen de aanwezigen in een minuut terugkijken op alle inspiratieavonden. Bas Vollebregt, wethouder Economie, Cultuur, Grondzaken en vastgoed, staat stil bij het belang van blijven leren en netwerken voor ondernemers en bij de avonden en gastsprekers van Albedo Network. 

Delft - Leren over branding, communicatie of social media staat centraal bij Albedo. Elke avond deelt een topspreker of expert zijn of haar kennis. Deze 25ste bijeenkomst komen de vele facetten van presenteren aan bod met presentatie-goeroe Maarten Mens: van de opbouw en spanning in je verhaal, het gebruik van Powerpoint tot  energiecirkels. Maarten Mens brengt het plezier over dat hij zelf beleeft aan presenteren. “Als je leert hoe je met overtuiging je verhaal kunt vertellen, is er niks om je zorgen over te maken” aldus Maarten. Aansluitend gaan de aanwezigen netwerken en hun ervaringen delen. Als afsluiting van de avond volgt er een feestelijke verrassing voor iedereen. 

Albedo Network ging van start op 1 januari 2018 en is opgericht door Séphine Laros, Delftse ondernemer en communicatievakvrouw. Dit deed zij naar aanleiding van haar finaleplaats bij de Kracht van Delft voor de titel Netwerker eind 2017. Sindsdien organiseert ze maandelijks inspiratie-avonden en ze heeft nieuwe mogelijkheden voor ondernemers (zonder marketingafdeling) geïntroduceerd om te leren, oefenen en netwerken met Albedo Network.  “Het is mijn streven om ondernemers in het kleinbedrijf te laten groeien en stralen”, zegt Séphine Laros trots.  

 Meer informatie en aanmelden:  www.albedo-network.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten