Scholieren van GSR op pad in Delft om pakketten te delen. Van links naar rechts: Jonathan Venderbos, Jona Langeveld en Thijs van Beek
Scholieren van GSR op pad in Delft om pakketten te delen. Van links naar rechts: Jonathan Venderbos, Jona Langeveld en Thijs van Beek (Foto: Dorothea Langeveld)

Niet alleen – Present in coronatijd

In deze crisistijd staat Present klaar voor mensen die zwaar getroffen worden. Juist nu organiseert Stichting Present Delft (digitale) ontmoetingen tussen vrijwilligers en hen die hulp nodig hebben. De eerste projecten zijn al uitgevoerd, waarbij boodschappenpakketten, ingezameld door leden van de kerkelijke gemeente Binnenstad-Vrijenban, zijn bezorgd in Delft door leerlingen van de GSR en het CLD. Vrijwilligers kunnen in deze tijd veel betekenen voor hun medemens: ze doen boodschappen, bezorgen een bloemetje, laten een hond uit of bellen met iemand in isolatie. Het is hartverwarmend dat er nu al veel aanbod van vrijwilligers uit allerlei hoeken van de stad Delft is. We staan voor elkaar klaar! Wil je helpen? Meld ja aan op de website: www.presentdelft.nl.

Meer berichten