Foto: SV Den Hoorn
Foto: SV Den Hoorn (Foto: SV Den Hoorn)

Toch geen huisartsenpost op sportpark SV Den Hoorn

UPDATE!

Het plan om het sportpark van SV Den Hoorn tijdelijk om te bouwen tot extra huisartsenpost is van de baan. Wel wordt naar een andere locatie gezocht, maar wat die locatie zal zijn, is nog niet bekend.

Door het coronavirus is het razend druk bij de huisartsenposten in de regio. Vandaar dat wordt gekeken om een extra huisartsenpost in te richten voor mogelijke coronapatiënten uit Westland, Oostland, Midden-Delfland, Delft en Hoek van Holland.
De verwachting is dat de toestroom van patiënten na dit weekend weer toeneemt. Daar willen het Rode Kruis en het Reinier de Graaf ziekenhuis met een extra post op in spelen. Door mensen uit deze regio op één speciaal daarvoor ingerichte post te onderzoeken, blijven zij apart van andere patiënten op de reguliere huisartsenposten.

Waar deze tijdelijke post komt en wanneer die open gaat, is niet duidelijk. Mocht je klachten hebben en in deze regio wonen, dan moet je nog steeds je eigen huisarts bellen. Je huisarts zal je dan vertellen waar je terecht kunt.

In de Delftse Post van woensdag melden we nog wel dat de extra huisartsenpost op het sportpark komt. Helaas was de krant al gedrukt en was het niet meer mogelijk om de laatste update te verwerken.

Meer berichten