Foto: Yolanda Wevers

Ervaar een heerlijk, biologisch gerecht van Op Hodenpijl in uw eigen huis

Op Hodenpijl start een afhaalservice voor de heerlijke biologische gerechten waar zij om bekend staat. Op Hodenpijl is een biologisch restaurant in Schipluiden. De gerechten zijn    gemaakt van producten uit eigen tuin of stal en    zijn bereid met respect voor mens, dier en natuur.   

Voor thuis bereidt Op Hodenpijl nu, met net zoveel liefde en zorg, de huisgemaakte gerechten. Alle gerechten die geserveerd worden zijn biologisch, natuurlijk en van het seizoen en/of lokaal. De producten zitten vol met vitamines en mineralen. 

De gerechten zijn tot op dezelfde dag te bestellen en op te halen. Zo kunt u kiezen uit een heerlijke moestuinsalade, hartige groentetaart, knolselderijlasagne met rundvlees en andere gerechten. 

Op de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl worden de groenten en fruit verbouwd welke u terug vindt in de gerechten. De producten worden op natuurlijke wijze geteeld, waarbij geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Proef de echte smaken van het land. 

U kunt de gerechten afhalen in de winkel Natuurlijk Dichtbij. De winkel is elke dag geopend.    In de winkel vindt u biologische producten van eigen bodem; verse eieren en groenten. Daarnaast kunt u ook zuivelproducten, diverse soorten kruidenthee om de weerstand te verhogen, zeep en handcrème in de winkel vinden.  

 De winkel is elke dag open vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur.  Reserveren kan telefonisch via 015 – 380 18 40. Bestellingen voor de lunch kunnen op dezelfde dag tot 12.00 uur geplaatst worden en het diner tot 16.00 uur.  

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). 

Meer berichten