Foto:

BOERENBOX, vers uit Midden Delfland

NIEUW! Ondersteun lokale ondernemers én geniet van het beste uit de streek: bestel de BoerenBOX  - Vers uit Midden-Delfland

Bestel eenvoudig de BoerenBOX  - Vers uit Midden-Delfland en geniet thuis van al het lekkers dat deze streek te bieden heeft.

De boeren, tuinders, bakkers, slagers en vele anderen leveren wekelijks prachtige producten, die we met trots samenvoegen tot een heerlijk pakket met streekproducten.

Omdat ze werken met lokaal geproduceerde en seizoensgebonden producten, wisselt de samenstelling van de BoerenBOX  - Vers uit Midden-Delfland wekelijks. Elke week stellen ze de perfect mix samen van verse groente, fruit, zuivel, eieren, koekjes en bakproducten en optioneel heerlijk vlees. Elke week maken ze een prachtige selectie uit het aanbod van hun leveranciers.

Je vindt in ieder geval het volgende in elke BOX:
Diverse groente en fruit van Boeregoed, Zuivel van Delflandshof, Eieren uit Midden Delfland, Koekjes van Het Blauwe Hek, Meel van Korenmolen de Drie Lelies, en optioneel vlees van onze boeren.

Direct te bestellen op: www.hoevebouwlust.nl/boerenbox-vers-uit-midden-delfland

Ophalen
Bestelling gedaan voor woensdag 12.00 uur, kunt u de eerstvolgende vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen bij ons pick-up point. We doen dit contactloos: wij plaatsen uw bestelling eenvoudig in de achterbak van uw auto.

Bezorgen
Bestellingen gedaan voor woensdag 12.00 uur, worden de eerstvolgende vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur bezorgd. We doen dit contactloos: onze bezorger zal de box voor uw deur neerzetten, aanbellen, en op gepaste afstand wachten tot u de box in ontvangst heeft genomen.

LET OP! Bezorging is alleen mogelijk in Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, De Lier en Maassluis

Meer berichten