Een eerder inspiratiesessie van Albedo Network.
Een eerder inspiratiesessie van Albedo Network. (Foto: Hans Dunlop)

Twee gratis lidmaatschappen Albedo Network

Dankzij een gulle gever mag Albedo Network twee gratis lidmaatschappen voor de rest van 2020 weggeven aan Delftse ondernemers, die dat nu goed kunnen gebruiken. 

Delft - Het Albedo Network is het netwerk voor marketing, branding, communicatie en social media voor alle ondernemers uit Delft en omgeving. Leden kunnen deelnemen aan leerzame inspiratie-avonden, actiesessies, koffieochtenden en workshops, zolang dat nodig is online en daarna weer in persoon.

Veel ondernemers gaan dankzij het coronavirus door een moeilijke periode, waardoor de middelen voor scholing en training ontbreken en de behoefte aan contact met andere ondernemers om met hen van gedachten te wisselen groter is dan ooit. De anonieme gever woonde zelf een koffiesessie bij en dat was voor hem zo waardevol, dat hij spontaan aanbood twee lidmaatschappen te sponsoren. Bent u of kent u de ondernemer die dit heel goed zou kunnen gebruiken? Mail dan naar info@albedocommunicatie.nl met de reden waarom deze persoon een gratis lidmaatschap verdient. 

Voor meer informatie: albedo-network.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten