Foto: Something Extra

Oranje Rozet voor Delftse Pret tijdens de Delftse Levende Etalagedag

De Delftse Levende Etalagedag is verplaatst van zaterdag 4 april naar zaterdag 4 juli. Het thema is dit jaar Oranje Boven! Barbara van Gelder van Something Extra heeft alle oranje stoffen uit haar atelier bij elkaar gesprokkeld en vraagt aan Delftse thuiszittende creatievelingen om daar oranje rozetten van te maken! 

Wat is een rozet? Een rozet is een decoratie met een bloemvormig motief.  Met de gemaakte rozetten wil ze de komende tijd en natuurlijk helemaal op de Delftse Levende Etalagedag de deelnemers en daarmee Delft versieren. 

Kom op afspraak of op goed geluk langs om mooie oranje stofjes uit te zoeken of ze brengt een pakketje met materialen bij je thuis! Je kunt ook je eigen voorraad oranje materialen aanspreken.

De afmeting van de rozet moet minimaal zo groot zijn als één uitgespreide hand maar het liefst twee handen naast elkaar, duim aan duim met gespreide vingers. Of wat dacht je van een Reuzen Rozet?!   Je kunt een rozet  fröbelen, breien, haken of naaien. Je kunt zelfs ook een mooie mandala tekening maken waarin oranje de boventoon heeft.

Er is tot aan de Delftse Levende Etalagedag elke vrijdag een prijs te winnen voor de mooiste rozet! De winnaars maken gezamenlijk een ererondje door onze stad in de prachtige paardenkoets met Toon Paap van Stalhouderij Delftse Hout! 

Krijg een portret voor je prachtige rozet!
Als je je zelfgemaakte creaties inlevert in het atelier aan de Oude Langedijk 36 maakt Barbara direct een prachtig portret met je kunstwerk(en) of je ontvangt een tegoedbon voor een fun photoshoot ter waarde van 5 euro.

www.levendeetalage.nl of www.somethingextra.nl

Meer berichten