Foto:

Dozen fruit voor Reinier de Graafziekenhuis

Gister werden er maar liefst drie grote dozen vers fruit afgeleverd bij het Reinier de Graafziekenhuis voor hun medewerkers. Deze werden aangeboden door studievereniging Curius en verzorgd door Bertels Groente en Fruit, als onderdeel van de #VitamineChallenge.

Delft - Opschalen naar 2400 IC bedden betekent meer vraag naar mondkapjes en beademingsapparatuur, maar ook een nog hogere druk voor de ziekenhuismedewerkers die echt een zware periode ingaan. Artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en alle anderen die keihard aan het werk kunnen beetje extra weerstand goed gebruiken. Met de #VitamineBoost krijgen ze een steuntje in de rug.

Ook een Vitamine Boost voor de helden van jouw ziekenhuis?

Ga naar www.vitaminechallenge.com/Zuid-Holland. Bedrijven kunnen doneren via www.vitaminechallenge.com/bedrijf. Uiteraard is dit initiatief strijkstok-vrij. Met jouw deelname steun je ook de lokale groenteboeren die de fruitmanden bezorgen en allemaal beloofd hebben de manden extra vol te maken. Een echte win-win situatie dus! 

Benieuwd hoe er in het ziekenhuis gereageerd wordt op jouw fruitmand? Like dan omdatikjeliefvind.nl op Facebook voor de foto’s. 

Meer berichten