Foto:

Optreden gemeenschappelijke tuin Congragatiehof/Pieterstraat

Emmie Moerman en Mieke Blonk hebben op zondag 5 april een muziekmiddag georganiseerd in de tuin van de Congregatiehof/Pieterstraat. Hun eigen speciale DJ Marcel Koelewijn draaide verzoeknummers.

Delft - De bewoners van de Congregatiehof en de Pieterstraat in het centrum van Delft zijn mensen van alle leeftijden: van 20 tot 90+ ,maar iedereen heeft op het ogenblik natuurlijk dezelfde problemen met het coronavirus.... ze moeten allemaal zoveel mogelijk binnen blijven en afstand houden. Voor jonge mensen is dat al niet makkelijk, maar de ouderen mogen ook nog eens hun kinderen en kleinkinderen niet zien!

Op dinsdagochtend drinken de bewoners altijd koffie met elkaar in de gemeenschappelijke ruimte, maar dat is nu ook al een aantal weken niet meer mogelijk.

Het werd dus tijd om elkaar eens te “zien” op een andere manier: En wat een gevarieerd aanbod was het en voor elk wat wils: van Elvis tot Dorus en van Harry Styles tot Abba en we luisterden, dansten en genoten allemaal vanaf het eigen balkon, in eigen tuin en bij de voordeur.

Het was een groot succes en tot slot kwam ook het personeel van AH Brabantse Turfmarkt op de muziek af en trakteerden alle bewoners op wat lekkers, wat natuurlijk heel erg gewaardeerd werd door iedereen.

Meer berichten