Foto:

Bewoners Bieslandhof verblijd met paasschuimpjes

DELFT    –   TSA Verkiezingen bv heeft op 8 april drie grote dozen met blauw gekleurde paasschuimpjes gedoneerd aan verpleeghuis De Bieslandhof in Delft. 

Om kwetsbare  bewoners  te beschermen  tegen het coronavirus   zijn verpleeghuizen op last van het kabinet gesloten voor bezoekers en anderen die niet noodzakelijk zijn voor de basiszorg. Geen bezoek meer mogen ontvangen heeft een grote impact op het welzijn van de bewoners van De Bieslandhof. Met deze actie wil TSA Verkiezingen een glimlach op het gezicht van de bewoners brengen.

TSA Verkiezingen is ICT-partner voor vele gemeenten in Nederland en zou vandaag en morgen als standhouder aanwezig zijn op het jaarlijkse NVVB congres (Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken) in Noordwijkerhout. Door de maatregelen die van kracht zijn om verspreiding van het coronavirus te stoppen was de organisatie helaas genoodzaakt om het evenement te verplaatsen naar het najaar. De voorbereidingen op het evenement waren bij TSA Verkiezingen echter al in volle gang. Zo waren er bijvoorbeeld al 400 zakjes met paasschuimpjes besteld om uit te kunnen delen aan bezoekers. Dat het evenement nu geen doorgang heeft is vervelend, maar de maatregelen treffen de bewoners van verpleeghuizen nog veel harder. Door de paasschuimpjes te doneren aan de bewoners van De Bieslandhof hopen TSA verkiezingen hen een hart onder de riem te steken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden