Lekkere koffie voor de medewerkers van Pieter van Foreest.
Lekkere koffie voor de medewerkers van Pieter van Foreest. (Foto: )

Delftse superhelden worden in de watten gelegd door Caffè Zarazzo

Vorige week verblijdden de medewerkers van Caffè Zarazzo (CZ) medwerkers van Pieter van Foreest en het Reinier de Graafziekenhuis met een heerlijk kopje kofie.

Omdat de koffie in de schappen blijft liggen kwam  Caffè Zarazzo op het idee om de uren die zij normaal gesproken besteden aan het verzorgen van koffie en thee bij klanten, in te zetten voor mensen die nu juist overuren maken: onze zorghelden in (Delftse) ziekenhuizen en (verzorgings)tehuizen.

CZ verzorgt koffie, thee en andere consumpties, alsmede vitaliteitstrajecten bij bedrijven. Sinds de COIVD-19 maatregelen halverwege maart van kracht zijn, werkt de helft van NL vanuit huis. Goede zaak, alleen niet voor de inkomsten van CZ die nu zijn gehalveerd.

In samenwerking met relaties zoals Ascom en Ingram Micro B.V doneren zij op deze manier de uren die zij bij ons afnemen aan deze actie. Verder zijn er ook relaties die ons helpen in de vorm van eenmalige sponsoring.

De komende weken zullen ze (Corona proef) bij verschillende verzorgingslocaties aanwezig zijn om onze superhelden op deze manier te bedanken voor het fantastische werk dat zij doen. Dit doen ze dan door te zorgen voor een heerlijke kop koffie/thee/ en koude dranken van barista Oege van Muiden tijdens de pauze momenten.

Vind je het leuk om als bedrijf om hieraan mee doen, neem dan contact met via zarazzo.nl.

Meer berichten