Foto: Annemieke van der Togt

Alles is Wel: OP EIGEN RISICO Donderdag 28 mei Rietveld Thuis Theater

Het cabaretduo HUN-speelt is op donderdagavond te zien in het Thuistheater (livestream) van het Delftse Rietveldtheater. Het leuke van deze voorstelling is dat het publiek thuis het verloop van de voorstelling bepaalt.

Het is namelijk zo dat ze niet de volledige show zullen spelen, maar een gedeelte hiervan en u bepaalt welk deel! Na een lied of scène besluit u of ze links- of rechtsaf gaan: wat wordt het volgende onderdeel van de voorstelling? Via de livechat bouwt u mee aan Alles is Wel: OP EIGEN RISICO. Dat kan een fantastisch artistiek eindproduct worden, maar misschien snapt u na zo’n 20 minuten geen reet meer van de voorstelling. Dat is dus dat eigen risico.

Echter kunnen hun garanderen dat losse liedjes en scènes ook zeer vermakelijk zijn. En de uitdaging is natuurlijk om na de ingekorte voorstelling een fractie te hebben meegekregen waar Alles is Wel – de hele voorstelling over gaat. Namelijk: Bent u wel eens verdomd ongelukkig? Of kent u iemand die zich wel eens van een gebouw heeft willen gooien? Sabine wel; Charlotte namelijk. Sabine is overigens best gelukkig, maar leidt een ongelooflijk saai leven (aldus Charlotte). Nou, depressief ben je nooit alleen hoor, daar zorgt Char wel voor (aldus Sabine). Hun hebben zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen, omdat Hun wereldfaam nou eenmaal al jaren gesaboteerd wordt door psychische somberheid. Tijd om Char haar ziekte eens lekker uit te buiten en met waargebeurde verhalen het theater in te gaan. Alleen nu dus niet. Hun tournee is verplaatst naar het voorjaar van 2021, waardoor hun nu alle tijd hebben om u online te vermaken (in plaats van koos werkeloos te zijn).

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium. Gewapend met piano’s, gitaren, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.

Kaarten bestellen via de site van het Rietveldtheater.

Prijs: Ticket per bezoeker € 5,00 / Huiskamerticket € 10,00

https://www.rietveldtheater.nl/productie/hun-alles-is-wel-op-eigen-risico/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden