Foto:

Cheque Zwaluwen Jeugd Actie "Coronaproof" uitgereikt aan D.V.V. Delft

Vorige week was Jos Klaassen, de coördinator van de Zwaluwen Jeugd Actie in het KNVB district West 2 naar Delft afgereisd om aan jeugdvoorzitter Robert v.d. Bosch een cheque te overhandigen voor een speciale aanschaf voor de G-voetbalafdeling van D.V.V Delft. Nadat Jos Klaassen aan een aantal op 1,5 meter staande G-voetballers had uitgelegd wat de Zwaluwen Jeugd Actie allemaal doet voor jeugdspelers met een spierziekte en wat hier de afgelopen jaren met deze opbrengsten al was gerealiseerd, wilde hij overgaan tot het overhandigen van de cheque van €3000. 

Bij D.V.V. Delft zijn diverse G-voetballers actief, zelfs een paar dove spelers en zoals we de afgelopen tijd ook bij de overheid Irma Sluis regelmatig bij Rutte c.s. zagen opdraven, heeft D.V.V. Delft Alice van Duijvenvoorde, die de woorden van Jos Klaassen vertaalde voor de dove G-voetballers. Jeugdvoorzitter Robert v.d. Bosch nam "Coronaproof" de cheque in ontvangst van Jos Klaassen.D.V.V. Delft heeft met het bedrag gerealiseerd dat er in de breedte van het veld achter de G-doelen een hufter-proof hekwerk is geplaatst, zodat de ballen die net het doel niet weten te raken, niet constant in de sloot achter deze doelen belanden.

De G-spelers en Tom Duijndam expliciet waren zeer verguld met deze geste en wilde allemaal graag Jos Klaassen allemaal de hand schudden, echter helaas was dit niet mogelijk door de Corona maatregelen.

Meer berichten