Bezoekers zijn weer welkom!
Bezoekers zijn weer welkom! (Foto: Delft voor Elkaar)

Vanaf 25 mei zijn de Delft voor Elkaar deuren voor bezoekers op afspraak weer open

DELFT –Het is voor bezoekers van Delft voor Elkaar weer mogelijk om vanaf maandag 25 mei op afspraak langs te komen op de Van Bleyswijckstraat. Het ‘anderhalve-meter-protocol’ van Delft voor Elkaar zorgt ervoor dat cliëntenondersteuners Delftenaren op veilige afstand face-to-face kunnen spreken. Daarnaast gaat het wijkcontactpunt aan de Van Bleyswijckstraat vanaf dinsdag 2 juni twee dagdelen per week open (dinsdagmiddag en vrijdagochtend).

Door de aangepaste en versoepelde maatregelen is het voor de professionals van Delft voor Elkaar mogelijk om op de Van Bleyswijckstraat cliënten op afspraak te ontvangen. Het maken van afspraken zorgt voor vermijding van een grote toeloop van cliënten en waarborgt de veiligheid. Er zijn vier spreekkamers zo ingericht dat de RIVM-maatregelen nageleefd kunnen worden en tijdens de afspraken hanteren de professionals het opgestelde protocol.

Protocol
De corona-werkgroep van Delft voor Elkaar is bezig geweest om een veilig plan te ontwikkelen voor zowel de medewerkers als cliënten. Hierdoor is het nu mogelijk om cliënten op locatie te ontvangen. Alle ruimtes worden na ieder klantenbezoek schoongemaakt, bij binnenkomst moet de bezoeker zijn of haar handen desinfecteren en er zijn wandelroutes aangegeven om de veiligheid te garanderen.

Wijkcontactpunt
Vanaf 2 juni is het wijkcontactpunt aan de Van Bleyswijckstraat weer open. Iedere bewoner van Delft kan hier – voorlopig alleen op afspraak – met zijn vragen terecht. Het kan gaan om sociale en praktische vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, financiën en sport. het kan om uzelf gaan, maar ook over uw kind, de buren of een familielid. Medewerkers van Delft voor Elkaar geven persoonlijk advies, denken mee over een oplossing en verwijzen u eventueel door.  

Durf te vragen en maak een afspraak via: 015 760 02 00 of via info@delftvoorelkaar.nl


Over Delft voor Elkaar
Delft voor Elkaar is een samenwerkingsverband van de organisaties Haaglanden Beweegt, Kwadraad, MEE ZHN en Participe Delft op het gebied van sociaal werk en bewegen. Samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zetten onze professionals zich in voor sociaal veilige, draagkrachtige en gezonde wijken. Gezamenlijk doel is dat iedere Delftenaar in beweging komt en kan meedoen in de samenleving.

Meer berichten