Foto: Delft imagebank

Stadswandeling Delft kan nu per audiotour

Happy Day Tours biedt een bijzondere, nieuwe activiteit aan voor alle Delft- en Vermeer-liefhebbers: een audiotour-stadswandeling in de voetsporen van de Delftse schilder Johannes Vermeer! Wandelen door het mooie, oude centrum van Delft, langs de bijzondere Vermeer-locaties die er zijn. Die behoren ook nog allemaal tot de acht hotspots van Delft, zoals de Beestenmarkt, het Prinsenhof en (begin- en eindpunt) de Markt. 

Ook al gaat het gidsen met kleine groepen vanaf 1 juni weer beginnen, toch wil Happy Day Tours de mensen, die dat nog te spannend vinden, een goed alternatief aanbieden. Dat is nu gelukt in samenwerking met audiotourmaker Debby Scholten. Een leuke wandeling van ongeveer een uur, die je in je eigen tempo kunt wandelen, wanneer je wilt. De audiotour-stadswandeling is ook ideaal voor mensen die niet op tijd kunnen aansluiten bij een wandeling met gids en toch onze prachtige stad willen bekijken.

Leuk is dat alle schilderijen van Vermeer op het beeldscherm voorbij komen en dat de luisteraar ook Delft zelf en andere bekende Delftenaren leert kennen. Met de ‘audiotourgids in je oor’ wandel je door het Delft van Johannes Vermeer en leer je de schilder en zijn leven al wandelend op een speelse wijze kennen. Alsof je door een openluchtmuseum van Vermeer en de geschiedenis van Delft wandelt.

Toegang tot de audiotour krijgen wandelaars op hun eigen mobiele telefoon, na boeking en betaling (€ 7,50) via onze website www.happydaytours.nl. De audiotour is te beluisteren in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Leuk voor jezelf en leuk voor je gasten!

Meer berichten