Foto: Marco Heyda

Dienstverlening OPEN breidt uit vanaf 3 juni

Meer bezoekers, een hapje of drankje in het proeflokaal en beperkte lessen van De VAK

 Na de heropening van de deuren van DOK in OPEN, breidt OPEN de dienstverlening uit vanaf 3 juni. De organisatie is verheugd dat OPEN stapsgewijs haar oude vormen kan gaan aannemen, met meer ruimte voor ontmoeting en verrijking. 

Nu je weer voor meerdere doeleinden bij OPEN terecht kunt, mogen er meer bezoekers komen. Vanaf 2 juni kan men weer 60 bezoekers verwelkomen.  De richtlijnen voor een veilig bezoek aan OPEN vind je op de website.

Proeflokaal gaat open!

Niet alleen boeken maar ook weer van iets eten en drinken wordt mogelijk in OPEN! Ze volgen de richtlijnen voor de horeca zoals die vanaf 2 juni gelden en we voeren een beperkte kaart.

De aanpassingen voor het proeflokaal in OPEN:

Binnen kunnen maximaal 30 bezoekers ontvangen worden in het proeflokaal.  Buiten zijn er om te beginnen 32 zitplaatsen.  Bij binnenkomst wordt er gevraagd of je verkoudheidsklachten of koorts hebt.  Je krijgt een dienblad mee. Zijn de dienbladen op, dan is er helaas even geen plek en kan je het later nog eens proberen. Je kunt ter plekke ook reserveren voor een ander tijdstip. Je bestelling doe je aan de bar waar je bestelling direct klaargemaakt wordt.  De 1,5 meter afstand-regel geldt ook in het proeflokaal, behalve wanneer je tot één huishouden behoort. Zitjes en stoeltjes zijn zo geplaatst dat als de stoelen naar achter zijn geschoven, er 1,5 meter afstand is. 

Het proeflokaal is geopend gedurende de aangepaste openingstijden van OPEN, deze vind je op dok.info en opendelft.info. Vanaf 6 juni verruimen de openingstijden op zaterdag voor alle bezoekers van 10.00 - 15.00 uur.

 Cursussen De VAK

De docenten van De VAK staan te popelen om leerlingen en cursisten weer in levende lijve in OPEN te mogen ontvangen, na maandenlang online les te hebben gegeven. Vanaf dinsdag 2 juni start het centrum voor de kunsten in Delft met een beperkt aantal lessen en cursussen in OPEN. Dit gebeurt gefaseerd, om de opstart zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer informatie hoe dit in zijn werk gaat, vind je op de website van De VAK: www.vak-delft.nl

Bekijk voordat je langs wilt komen de openingstijden op de website om teleurstelling te voorkomen. Zie je een grote rij voor de deur staan, kom dan op een later moment terug.

Meer berichten