Inschrijving cursussen 2020-2021 De VAK gestart

DELFT – Het is weer mogelijk om in te schrijven voor een leuke les of cursus bij De VAK. Veel van de cursussen en lessen die vanaf september van start gaan, staan nu op www.vak-delft.nl. De VAK biedt al jaren diverse creatieve cursussen aan. Van balletles tot een theatercursus. Het is mogelijk om een instrument leren bespelen of de fijne kneepjes van het schilderen te leren. Het kunstencentrum van Delft bestaat uit verschillende afdelingen: beeldende kunst, dans, theater, body&mind, schrijven en muziek. Daarnaast behoort een combinatiecursus van diverse disciplines ook tot de mogelijkheid.

Cursussen en lessen bij De VAK
Veel lessen en cursussen van De VAK zijn weer live opgestart. Huub 't Hoen, directeur van De VAK: "Wij zijn ongelofelijk blij, dat onze cursisten en leerlingen de weg naar OPEN weer hebben gevonden. Het is goed om te merken, met hoeveel enthousiasme iedereen weer naar zijn of haar cursus komt. Inmiddels hebben we bij De VAK de eerste ervaringen opgedaan met lesgeven op 1,5 meter afstand en dat ging goed. De komende tijd gaan we verder met finetunen."

Opendag(en) in september
Weet je nog niet precies welke cursus je wilt gaan doen? Begin september biedt De VAK de mogelijkheid om vragen te stellen en kennis te maken met diverse lessen en cursussen. Binnenkort volgt meer informatie over de opendag(en) in september. Houd de website in de gaten.

Meer berichten