Foto:

Meiden- en vrouwenvoetbal bij SV Wippolder

Wint de club een ING sponsorcontract?

Meidenvoetbal is hot. In de komende jaren wordt een extreme groei verwacht in het aantal meiden en vrouwen die gaan voetballen. SV Wippolder heeft als droom om over 10 jaar selectieteams voor de meiden en vrouwen te realiseren. Dat gaat niet zomaar. Daar is financiële hulp voor nodig. Dinsdagavond 23 juni hoort de vereniging van ING Sponsoring of de plannen uitgevoerd kunnen worden.

"Wij dragen uit dat Wippolder een club voor iedereen is, 'een club waar je bij wilt horen.' Meiden- en vrouwenvoetbal hoort hierbij" geeft Ron Buijze (manager voetbalzaken bij SV Wippolder) aan. "Maar om een goede basis neer te leggen voor een gedegen opleiding voor meiden- en vrouwenvoetbal hebben wij financiële middelen nodig. Daarom hebben wij ons bij ING aangemeld voor een driejarig sponsorcontract. Dinsdagavond maakt ING bekend wie maximaal € 5.000,00 per seizoen ontvangt. Dit hebben wij nodig om onze droom te realiseren" vervolgt Buijze.

Wie zijn Mike & Maddy?

Buijze en zijn team hebben in een goed opgezet plan toegelicht hoe SV Wippolder het geld gaat gebruiken. Meiden- en vrouwenvoetbal wordt met de campagne Mike & Maddy ingezet. Mike komt uit de wijk Wippolder en is een stoere bink die weet dat hij goed kan voetballen. Maddy is een lief meisje uit de wijk Emerald (Delfgauw) die het leuk vindt om te voetballen. Samen beleven zij avonturen die de club via online en offlinemiddelen gaat inzetten.

Meer berichten