Foto: Thierry Schut

Delfste cabaretier Pieter Jouke sluit tournee af in het Rietveldtheater Delft

De Delftse cabaretier Pieter Jouke heeft met zijn voorstelling 'Gloeiende Plaat' 2 jaar getoerd langs de Nederlandse theaters. Deze tournee van bijna 100 optredens wordt afgesloten met een heuse dernière-week in het Rietveldtheater Delft. 

Er zijn zaalkaarten (5 avonden x 30 bezoekers) beschikbaar maar u kunt de voorstelling ook 3 avonden live in uw huiskamer meemaken via de livestream van Het Rietveld Thuis Theater.  De kaarten zijn te bestellen via de site van het Rietveldtheater https://www.rietveldtheater.nl/. Via het menu op de homepage kunt u kiezen tussen zaalkaarten of livestreamkaarten. 

Data:

Ma 29 juni alleen zaalkaarten

Di 30 juni alleen zaalkaarten

Wo 1 juli zaalkaarten +  livestreamkaarten

Vrij 3 juli zaalkaarten +  livestreamkaarten

Zat 4 juli zaalkaarten +  livestreamkaarten 


Pieter wil de wereld graag een stukje beter maken. Maar ja, dan zal hij die wereld eerst even beter moeten begrijpen. En dat is lastig, want meestal leeft hij in zijn eigen wereld. In een hoofd dat bol staat van de gedachten. Van de hersenactiviteiten. De gedachtespinsels. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen, slaat zijn fantasie op hol. "Zijn associaties zijn geestig en vindingrijk." (NRC) Zijn brein kookt over van de overpeinzingen. In "Gloeiende Plaat" spuit alles eruit. Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van "De Staat van Verwarring". Van "Padoem Patsss", de "Humormarathon" en "Zondag met Lubach". En dat weten we nu ook van "Gloeiende Plaat". Wat een wereld!

Pieter Jouke: tekst en spel Annelies Herfst: regie Robert Jan Stips: muziek www.pieterjouke.nl

Meer berichten