Graphic gemaakt door Kurf
Graphic gemaakt door Kurf (Foto: )

SV Wippolder wint 3 jarig sponsorcontract met ING

Woensdagavond 24 juni heeft sv Wippolder gehoord dat ze de pitch voor een driejarig sponsorcontract met de ING hebben gewonnen. Vanaf nu kunnen de plannen voor meidenvoetbal uitgevoerd worden.

SV Wippolder heeft als droom om over 10 jaar selectieteams voor de meiden en vrouwen te realiseren. Dat gaat niet zomaar. Daar is financiële hulp voor nodig.

"Wij dragen uit dat Wippolder een club voor iedereen is, 'een club waar je bij wilt horen.' Meiden- en vrouwenvoetbal hoort hierbij" geeft Ron Buijze (manager voetbalzaken bij SV Wippolder) aan. "Maar om een goede basis neer te leggen voor een gedegen opleiding voor meiden- en vrouwenvoetbal hebben wij financiële middelen nodig. Daarom hebben wij ons bij ING aangemeld voor een driejarig sponsorcontract. Woensdagavond maakte de ING bekend dat SV Wippolder het maximale bedrag van € 5.000,00 per seizoen gaat ontvangen. Hier zijn we ontzettend blij mee omdat we dit nodig hebben om onze droom te realiseren" vervolgt Buijze.

Wie zijn Mike & Maddy?

Buijze en zijn team hebben in een goed opgezet plan toegelicht hoe SV Wippolder het geld gaat gebruiken. Meiden- en vrouwenvoetbal wordt met de campagne Mike & Maddy ingezet. Mike komt uit de wijk Wippolder en is een stoere bink die weet dat hij goed kan voetballen. Maddy is een lief meisje uit de wijk Emerald (Delfgauw) die het leuk vindt om te voetballen. Samen beleven zij avonturen die de club via online en offlinemiddelen gaat inzetten.

Meer berichten