Klassiek op zondag in de tuin van Op Hodenpijl

Elke derde zondag van de maand biedt Op Hodenpijl in samenwerking met Marco Bons een klassiek concert van hoge kwaliteit. Deze zomer brengt hij het Trio Calliope naar Op Hodenpijl voor een bijzonder tuinconcert. 

De ruime tuin met terras bij Op Hodenpijl verleent zich op zondag 19 juli en 16 augustus als concert-terras voor Trio Calliope. Geniet van werken van o.a. Bach, Beethoven, Dvorak, Kodaly, Bridge, Martinu en Ysaye. 

Trio Calliope wordt gevormd door violistes Sasha Mashina, Momoko Noguchi en altvioliste Tanja Trede. Alle drie musici zijn verbonden aan het Residentie Orkest Den Haag. Het trio gaat de uitdaging aan om de combinatie van twee violen en één altviool veel meer bekendheid te geven.

Ontdek de biologische gerechten van Op Hodenpijl en geniet van een uniek en gevarieerd repertoire van vroeg-barok tot hedendaagse componisten. 

Op Hodenpijl werkt met natuurlijke, biologische en lokale seizoensproducten, afkomstig uit de stal, kas en moestuin en van lokale leveranciers. De producten zijn biologisch en geteeld met liefde, aandacht en respect voor de natuur. 

Datum: zondag 19 juli en 16 augustus. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: € Eigen bijdrage. Locatie: Op Hodenpijl. 

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden