Rode Kruis studenten livestream: lokale artiesten bij jou in de huiskamer

Studenten halen geld op voor coronahulpverlening  

De Rode Kruis Studentendesks uit verschillende steden bundelen hun krachten en organiseren op 10 en 11 juli een livestream met artiesten bij jou uit de buurt. Verschillende lokale artiesten zullen live via Instagram optreden om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor de hulpverlening van het Rode Kruis tijdens deze Coronacrisis.  

Vooral tijdens de huidige Coronacrisis is jouw donatie hard nodig om kwetsbare Nederlanders te helpen. Het Rode Kruis is er nu voor de mensen die zwaar door de coronacrisis zijn geraakt. Zo geeft het Rode Kruis voedselpakketten en voedselbonnen aan mensen die niet meer rond kunnen komen in deze tijden en ondersteunt het Rode Kruis de zorg. Hulpverleners helpen met het uitvoeren van coronatesten en ondersteunen in ziekenhuizen en bij zorgorganisaties, zodat het personeel zich kan focussen op hun medische taken. Van 15:00 ‘s middags tot 23:00 ‘s avonds zullen artiesten vanuit het hele land jouw huiskamer in streamen. Er staat veel verschillende muziek op de planning, van disco tot jazz, dus er is voor ieder wat wils. De livestream is te volgen via Instagram.   
 
Makkelijk te volgen 
Als het zonnetje schijnt, kun je natuurlijk ook heerlijk streamen vanaf het balkon, het park of het terras. Het is digitaal, dus alles mag en kan!  Ben jij benieuwd wie er een leuk setje gaat draaien of welke band er staat te popelen om (eindelijk) weer op te treden? Volg dan @rodekruislivestream via Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en volledige line-up. Goede muziek wordt voor je geregeld, de rest is aan jou! Laten we er met zijn allen een muzikaal weekend van maken en zoveel mogelijk geld ophalen voor de mensen die het nu heel hard nodig hebben. 

Studentendesks 
In twaalf studentensteden in Nederland bevindt zich een Rode Kruis Studentendesks. De Studentendesks vormen dé link tussen studerend Nederland en het Nederlandse Rode Kruis. Het doel is om studenten te motiveren zich in te zetten voor de diverse hulpverleningsprojecten van het Rode Kruis. De Studentendesks organiseren gedurende het jaar verschillendere activiteiten en acties en worden gezien als een zelfstandige afdeling van het Rode Kruis.  

Meer berichten