De BUDD bus is terug!
De BUDD bus is terug! (Foto: Delft voor Elkaar)

De Delftse BUDD bus komt u weer ophalen

DELFT – Na lange afwezigheid gaat de BUDD (Boodschappen & Uitjes Dienst Delft) bus van Delft voor Elkaar weer rijden! Delftse inwoners van 70 en ouder kunnen vanaf donderdag 23 juli wekelijks met de  bus mee om boodschappen te doen. Op donderdag 23 en 30 juli haalt de vrijwillige chauffeur van de BUDD bus weer langs. Uiteraard volgt de Delftse BUDD bus de huidige coronamaatregelen om zo de veiligheid te waarborgen.

Delftse inwoners van 70 jaar en ouder die niet zelfstandig boodschappen kunnen of durven te doen, kunnen zich aanmelden voor een ritje naar de supermarkt met BUDD bus. De vrijwillige chauffeur van Delft voor Elkaar haalt u met de BUDD bus thuis op en brengt u naar de supermarkt om uw boodschappen te doen.

Rooster juli
In de maand juli komt de bus op donderdag 23 en 30 juli langs.

Rooster augustus
In augustus zal dit elke maandag t/m donderdag zijn. Dit is een hervatting van het programma voor alle coronamaatregelen. Informatie over de uitjes volgt.

Kosten
De prijs staat altijd per uitje vermeld in het activiteitenoverzicht. Afhankelijk van de afstand is er een eigen bijdrage. Daarnaast zijn consumpties voor eigen rekening. Bekijk in de laatste week van juli de website www.delftvoorelkaar.nl voor het programma.

Voorzorgsmaatregelen
Om de veiligheid te waarborgen, is het dragen van een mondkapje verplicht. U bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van een mondkapje. Daarnaast is er desinfectie gel aanwezig in de bus om de handen te reinigen. Na iedere rit wordt de BUDD bus schoongemaakt.

Aanmelden?
Wilt u graag gebruik maken van de BUDD bus? U kunt zich aanmelden via onze telefoonlijn, 015-76 00 213. Wij zijn bereikbaar op maandag en donderdag van 13:00 tot 16:30 uur. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kunt u doen naar budd@delftvoorelkaar.nl


Over Delft voor Elkaar
Delft voor Elkaar is een samenwerkingsverband van de organisaties Haaglanden Beweegt, Kwadraad, MEE ZHN en Participe Delft op het gebied van sociaal werk en bewegen. Samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zetten onze professionals zich in voor sociaal veilige, draagkrachtige en gezonde wijken. Gezamenlijk doel is dat iedere Delftenaar in beweging komt en kan meedoen in de samenleving.

Meer berichten