Foto:

Met Wibi Soerjadi naar de film

Ook mensen die slechts sporadisch naar klassieke muziek luisteren, kennen wel de sympathieke pianist Wibi Soerjadi. Soerjadi begon op zijn elfde met piano spelen. Al gauw bleek hij talent te hebben. Inmiddels laat hij zijn publiek al bijna veertig jaar van zijn spel genieten. Op 24 juli trakteert Soerjadi u op een speciaal concert in het Rietveld Theater, getiteld ‘Wibi at the Movies’. U kunt in levende lijve aanwezig zijn óf via livestream.

Van Soerjadi is bekend dat hij een fervent Disneyfilm fan is. In zijn nieuwe programma zet hij filmmuziek volop in de spotlights. Daarbij beperkt hij zich niet tot Disneymateriaal. Hij maakte speciale bewerkingen van de muziek uit ‘Pirates of the Caribbean’, ‘The Lion King’, ‘The Dark Knight’, ‘Once Upon a Time in the West’, James Bond, Harry Potter, ‘Star Wars’, ‘Back to the Future’ en nog veel meer.

Tijdens het concert licht Soerjadi de werken toe en neemt hij u mee in zijn belevingswereld. Laat u verrassen door zijn virtuoze spel en zijn passie voor de piano. Soerjadi laat het hele orkest uit slechts één vleugel klinken.

Zaalkaarten óf kaarten voor de livestream kunt u bestellen op www.rietveldtheater.nl. De zaal van het Rietveld Theater is Corona-proof gemaakt. U zit op 1,5 meter afstand van uw buren, maar niettemin in een sfeervolle, gezellige ambiance.

Meer berichten