Foto: PR

Lezing 'De tranen van onze voorouders' - Maarten Oversier

Schipluiden - Op 22 juli geeft regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier een lezing ‘De tranen van onze voorouders’ bij Op Hodenpijl. 

Ongeveer 25 jaren praktijkvoering als reïncarnatietherapeut met ruim 12000 sessies, brachten vele inzichten voor Maarten Oversier. Eén van de belangrijkste inzichten is dat onze voorouders nog steeds van grote invloed zijn op onze huidige levens. Volgens Maarten weten maar weinig van wat hen werkelijk ooit beroerden. 

Tijdens de lezing ga je dieper in op de manifestatievormen van de ‘tranen van onze voorouders’. Op maat, in een klimaat van veiligheid, respect en humor open je wat meer voor deze connecties. 

Mensen ervaren diepe veranderingsprocessen nadat zij tijdens sessies of gefocuste gesprekken hierop gericht, op een andere manier hun (voor)ouders leren kennen. De resultaten zijn ronduit opzienbarend. Het is een behoorlijk onontgonnen werkgebied vol met metaforische goudmijnen. Veel mensen verlaten deze avonden met aha-belevenissen!

Maarten Oversier, regressie/reïncarnatietherapeut, werkt met cliënten in zijn praktijk te Roden. Daarnaast geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Irokezen-Indianen, Canada. 

Datum: woensdag 22 juli. Aanvang: 20.00 uur. Prijs: € 16,50. Inclusief maaltijd: €37,- Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

 Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden