Rondje -je cultuur. Overhandiging Vakantie Doe Boek bij Titus Brandsma school met de Directeur Maurice Bavelaar en wethouder Hatte van der Wouden.
https://www.cultuurhuisdelft.nl/
Fotografe: Esther de Cuijper
Rondje -je cultuur. Overhandiging Vakantie Doe Boek bij Titus Brandsma school met de Directeur Maurice Bavelaar en wethouder Hatte van der Wouden. https://www.cultuurhuisdelft.nl/ Fotografe: Esther de Cuijper (Foto: Esther de Cuijper)

VakantieDoeBoek uitgereikt door Wethouder Van der Woude

Buitenhof luidt de vakantie in met Buitenhof Zomerfun: een speciale uitgave van het VakantieDoeBoek én de start van de mooiste vlaggenlijn van Delft. Maandag heeft Hatte van der Woude, wethouder van Jeugd, Onderwijs, Integratie en Emancipatie, het eerste exemplaar van het VakantieDoeboek uitgereikt op de Titus Brandsmaschool. Het VakantieDoeBoek is een leuke uiting van de samenwerking tussen KopieKoffie, Stichting de Rode Feniks en Cultuurhuis Delft en het is speciaal gemaakt voor en door bewoners in de Buitenhof. Alle 1200 kinderen van de basisscholen in de Buitenhof krijgen een exemplaar. Niet alleen staat het VakantieDoeBoek vol met creatieve puzzels en buiten-opdrachten voor jong- en oud, óók krijgt iedereen bij een exemplaar van het boek een stuk stof uitgereikt om mee te doen aan de mooiste vlaggenlijn van Delft! Heel de zomer lang kan je, thuis of tijdens de VakantieDoeMiddagen op woensdag je mooiste vlag maken. Al deze vlaggen worden opgehangen aan de steeds groeiende vlaggenlijn door de wijk! De uitreiking van het VakantieDoeBoek is de aftrap van het zomerprogramma dat Cultuurhuis Delft in juli en augustus organiseert in Buitenhof. De activiteiten zijn voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en zijn gratis. Elke woensdag en donderdagmiddag vinden ze plaats op het terrein van Delfia. Wil je je alvast inschrijven voor een activiteit (want: vol = vol!), geef je op bij angela@cultuurhuisdelft.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden