Een bibliotheek op een beeldscherm
Een bibliotheek op een beeldscherm (Foto: Gerd Altmann via Pixabay)

Blogger Ellen realiseert een succesvolle boekenblog

Tijdens de lockdownperiode is moeder Ellen al eerder in het nieuws verschenen. De kleuterjuf bedacht toen namelijk een originele letterspeurtocht voor kinderen, die met hun begeleiders door de wijk Hof van Delft werden geleid. Dit maal heeft zij iets anders bedacht wat met letters, kinderen en hun opvoeders te maken heeft: de blog StoerLeesVoer!

Waar het mee begon: MamaScrapelle

Al jarenlang steekt Ellen een groot deel van haar vrije tijd vol passie in haar blog MamaScrapelle. De doelgroep hiervan is iedereen die iets met kinderen tussen de 0 en 12 jaar heeft. Maar de categorie boekrecensies op MamaScrapelle, was in de loop der jaren zo groot en succesvol geworden, dat Ellen dit gedeelte omtoverde tot een heel nieuw concept.

StoerLeesVoer is het nieuwe succes

Op 1 juli is haar tweede blog StoerLeesVoer officieel 'live' gegaan. Ellen en haar blogteam, bestaande uit negen enthousiastelingen, delen elke dag twee nieuwe boekrecensies met hun volgers. De boeken, die recent zijn uitgebracht door ongeveer 50 verschillende uitgeverijen, worden allemaal door het team zelf thuis (voor)gelezen en beoordeeld. In deze zomer zullen dit vooral nog boeken zijn in die gericht zijn op jongvolwassenen en kinderen van 0-12 jaar. Maar vanaf het najaar zullen er steeds meer boekrecensies voor volwassenen verschijnen op de blog.

Handig zoeken naar nieuwe boeken

Via het menu op StoerLeesVoer kun je eenvoudig op categorie zoeken naar een leuk nieuw boek voor jou, je (klein)kind of iemand anders die je er blij mee wilt maken. Zoek gemakkelijk op leeftijdscategorie: 0-2, 2-4, 4-6, 6-8, 8-12, young adult of volwassenen. Of kies uit één van de uitgeverijen of alle AVI-leesniveaus. Of zoek in het menu naar de Winacties!

Juli winmaand op StoerLeesVoer

Om haar nieuwe succes te vieren, geeft Ellen in de maand juli heel veel nieuwe boeken weg! Als je kans wilt maken om te winnen, ga dan naar StoerLeesVoer.nl en wie weet geniet jij deze zomervakantie van je eigen nieuwe stoere leesvoer.

Meer berichten