Delftenaar Micha de Bie maakt kunstwerk voor International School Delft

Delftenaar Micha de Bie maakt kunstwerk voor International School Delft

Micha de Bie, bekend van zijn grote muurschildering van historische Delftenaren in de Delftse Kloksteeg, heeft een kunstwerk gemaakt dat gebaseerd is op ontwerpen van middelbare scholieren van de International School Delft. 

Het thema van het kunstwerk is ‘Staying connected’. Met dit thema wordt de verbinding tussen het internationale karakter van de school en de samenleving tot uitdrukking gebracht. Tevens is dit het thema van de Internationale Week die de school deze week viert en waarmee het succesvolle eerste jaar van de school wordt afgesloten.

ISD Secondary is in september 2019 geopend, om te voldoen aan de grote vraag naar voortgezet internationaal onderwijs in de regio Delft. De school biedt excellent onderwijs waarin kinderen zich ontwikkelen tot bewuste wereldburgers. ISD heeft een nauwe band met Delft en de Technische Universiteit Delft; onderwerpen als innovatie, technologie, duurzaamheid, geschiedenis en kunst hebben hierdoor een vaste plek in het onderwijsprogramma.

In het schooljaar 2020-2021 biedt de International School Delft Secondary samen met ISD Primary, een doorlopend onderwijsprogramma aan leerlingen vanaf 4 tot 15 jaar. De komende jaren zal het aanbod van leerjaren op de ISD Secondary uitgebreid worden, tot in 2024 het volledige programma voor leerlingen van 4-18 jaar wordt aangeboden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden