Foto:

DJ Live Stream "Delftse Daken" vanaf Hampshire Hotel Delft Centre

Delftse Daken is een live stream van een DJ set op een bijzondere locatie in Delft, tijdens het zogenaamde gouden uur ,het uur voordat de zon onder gaat en Delft op zijn mooist is. De eerste editie zal plaatsvinden op het dak van het muziekhotel Hampshire Hotel met uitzicht over het centrum van Delft een betere plek voor de "kick off" is er niet in deze stad.

Het initiatief is ontstaan doordat, 4 jonge ondernemers uit Delft, nu even stilstaan door de Corona Crisis maar toch niet stil kunnen en willen zitten. Ze besloten de krachten te bundelen en van de nood een deugd te maken. Vandaar dat ze zonder winstoogmerk dit initiatief op touw zetten. Wat ze natuurlijk wel erg leuk zouden vinden is als de livestream van de set veel mensen bereikt.

Toen dit idee Rogier Camijn de mede eigenaar van Hampshire Hotel Delft Centre bereikte was hij meteen enthousiast,We houden van alle soorten muziek en van "out of the box" denken was zijn reactie.

Sinds de Corona tijd hebben veel artiesten, clubs en evenementen de switch gemaakt naar online.Met uitzicht op Delft is echter nog niet aangedaan als decor voor zo'n livestream. En dat is een gemiste kans. Daarnaast denken ze dat livestreams beter kunnen, door de kijker meer mee te nemen in de beleving van de DJ Set, eigenlijk alsof hij er zelf bij is. Dit willen ze bereiken door bijvoorbeeld dynamischer camera gebruik, door meer van camerastandpunt te wisselen en door meer van de prachtige locatie te laten zien.Laten we wel wezen het uitzicht vanuit Hampshire Hotel Delft Centre is prachtig. . Het zou geweldig zijn als de stream uiteindelijk een visitekaartje wordt voor de stad Delft.

Het initiatief is een samenwerking tussen de bedrijven: Streaming guys/Springstof Media (Gilian Zwaan & Coen Mulder), Starshow (Thymen Borghuis) & J’OAK (Joost van Eijk). Springstof Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Delft, met een live-stream tak onder de naam Streaming Guys. Starshow is een evenementenbureau voor audiovisuele, logistieke en muzikale diensten en J’Oak is een Delftse DJ.

De stream zal te bekijken zijn via de website live.streamingguys.nl op meerdere nader te bepalen datums, van 21:30 – 22:30. Zie ook: www.hoteldelftcentre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden