Een week lang zomerschool bij De VAK

Een week lang zomerschool bij De VAK

DELFT – Met de zomervakantie voor de deur presenteert De VAK voor het eerst de Zomer VAKademie. Vanaf maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus organiseert het centrum voor de kunsten in Delft verschillende workshops voor iedereen van peuter tot 50+. De zomerschool van De VAK in OPEN, Vesteplein 100 en in wijkcentrum De Hofstee in Tanthof bestaat uit 20 workshops dans, fotografie, schrijven, break, Qi Gong en meer.

De VAK in de zomer
De Zomer VAKademie biedt workshops van een hele dag zoals basiskennis van fotografie maar ook een uur Pilates voor 50+ of een workshop Qi Gong met theeceremonie. Voor peuters tot en met pubers zijn er diverse dansworkshops; zoals peuterballet of het maken van een stoere dansvideoclip. Kids die liever leren rappen, breaken of street art maken, kunnen terecht in Wijkcentrum De Hofstee bij docenten van De VAK van House of Styles.

Open dagen
Als afsluiting van deze week vol leuke en creatieve zomerlessen vindt op vrijdag 28 augustus van 16:00 tot 22:00 uur en zaterdag 29 augustus van 10:00 tot 16:00 uur een open dag plaats. Het programma in OPEN van proeflessen, open lessen, demonstraties en presentaties is half augustus beschikbaar.

Nieuw cursusseizoen
Vanaf 7 september start het nieuwe cursusseizoen van De VAK. De inschrijving voor de cursussen en muzieklessen is inmiddels gestart en de eerste cursussen lopen nu al vol. Dus wacht niet te lang met inschrijven via www.vak-delft.nl

Meer informatie over de Zomer VAKademie vind je hier: www.vak-delft.nl/zomer-vakademie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden