Zomervakantieactiviteit bij de Natuurschuur

Zondag 2 augustus organiseert de Delftse Natuurwacht, in samenwerking met de Kindertuinen-Sleutelbloem, een workshop voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. 

 Stel je woont op een plek waar geen supermarkt is? Hoe kun je er dan voor zorgen dat je toch iets lekkers kunt eten? Tijdens deze workshop krijg je ‘Overleven-tips’. Het duurt een uur en bestaat uit 3 onderdelen: Heksenkaas maken, vuur maken en boogschieten of speerwerpen.

 De workshop vindt plaats bij de Natuurschuur, Linnaeuspad 3 in de Delftse Hout. Er kunnen maximaal 15 kinderen tegelijk deelnemen. De 1e workshop start om 14.00 uur, de 2e start om 15.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 31 juli. Stuur een mail met je naam en leeftijd naar groep1012@natuurwacht.nl en geef aan welke workshop je wilt doen.
Voor leden van de Natuurwacht en de Kindertuinen-Sleutelbloem is de workshop gratis. Voor gasten kost een deelname aan een workshop € 2,50.

 Zit de workshop vol? Kijk dan bij de buren De Papaver, daar zijn leuke speurtochten te doen: de Mini-Safari en de Honingroute!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden