Familie-activiteiten in Museum Prinsenhofdelft


Foto:

Familie-activiteiten in Museum Prinsenhofdelft

Tot en met 30 augustus kunnen gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar in Museum Prinsenhof Delft terecht voor leuke familie-activiteiten, zoals de inloopworkshop Vorstelijke koppen, waarbij kinderen hun eigen kroon of tiara kunnen maken of de inloopworkshop D.I.Y. Delfts Blauw waarbij kinderen een vakantiesouvenir kunnen maken. Deelname aan deze activiteiten is gratis bij een bezoek aan het museum. Het vooraf online reserveren van een toegangsticket is niet meer verplicht. Meer praktische informatie over de verschillende activiteiten is te vinden op: https://prinsenhof-delft.nl/ontdek-het-museum/activiteiten

Naast de workshops zijn er meer activiteiten voor gezinnen. Zo kunnen families aan de hand van zoekopdrachten de collectie van het museum beter leren kennen met de familiespeurwaaier of Museumbingo.

Inschrijving voor de activiteiten is niet nodig, gezinnen kunnen inlopen tijdens de openingstijden van het atelier. Net als in de rest van het museum, wordt ook tijdens de zomeractiviteiten rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM met betrekking tot het coronavirus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden