Foto: Hans Ouwerkerk

Nog genoeg om van te genieten

  Cultuur

De heerlijke kerstdagen zitten er alweer op. Niet getreurd: met Oud & Nieuw voor de deur is er nog genoeg te doen tijdens De Donkere Dagen van Delft.

Even oefenen: wat was hét woord van 2017**? Traditiegetrouw kun je namelijk ook dit jaar weer op 28 december eindejaarsquizzen in Theater de Veste. Tip: lees je goed in, de vragen zijn pittig!

Ook in Delft kun je natuurlijk knallend 2018 in. Begin je avond bij De Oude Jan met de (F)Oudjaarsborrel waar je los kunt gaan op lekker foute muziek. Daarna barst op diverse locaties het feest los.

Zo ook bij Steck, waar samen met De Kurk het feest 'Sterrenstof' (tot 6:00 uur 's ochtends) wordt georganiseerd. Maar ook kan je terecht bij De Centrale, Ciccionina, het Floratheater en De VAK voor een goed feestje!

Nieuw dit jaar:
de Nieuwjaarsborrel

De Donkere Dagen van Delft worden dit jaar afgesloten met een nieuwjaarsborrel, georganiseerd door alle Delftse ondernemers en Gemeente Delft, 7 januari op De Markt.

Proost jij gezellig mee? Aanmelden kan via www.nieuwjaarsborreldelft.nl

En vergeet niet…

… dat je nog steeds gezellig kunt schaatsen bij Winters Delft, dat er op 31 december een extra koopmoment is en dat je nog tot 30 december kunt stemmen op de mooiste etalage van Delft via www.windowswhiteaward.com.

Oh ja, en dan natuurlijk nog even het antwoord op de vraag wat hét woord van dit jaar is geworden: Appongeluk . Het is duidelijk, hiermee heeft u de eerste punt voor aanstaande donderdag vast van ons binnen. Veel plezier.

Meer berichten

Shopbox