Het bruidspaar
Het bruidspaar (Foto: Joop Meinsma)

Een bijzondere bruiloft in een bijzondere tijd

  Nieuwsflits

“Ja, ik wil!” zegt Sjoerd volmondig. Na een persoonlijk woord van trouwambtenaar Judi Klok-Levit, waarin onder andere de eerste ontmoeting en de reisjes naar Gran Canaria de revue passeren, volgt de ultieme vraag en beloven Grada la Mark en Sjoerd Meinsma elkaar eeuwige trouw. Het bewijst maar weer eens dat je ook op latere leeftijd nog de liefde van je leven kunt tegenkomen.

Het begon allemaal in het restaurant van woonzorgcentrum Stefanna, een locatie van zorginstelling Pieter van Foreest. “We kwamen daar altijd met een groepje aanleunbewoners koffie drinken en hij zat van achter zijn krantje steeds naar me te kijken,” vertelt Grada lachend. “Toen ze weg was zei ik meteen tegen de rest ‘die is van mij’”, voegt Sjoerd er aan toe. En niet veel later was het inderdaad raak: Hilversumse Grada en Sjoerd uit Zoetermeer vonden elkaar in Delft. Na een wederzijds “ik vind jou leuk” was de toekomst beklonken.

Er was aanvankelijk twijfel of een trouwerij wel door kon gaan in deze Coronatijd. Robert, samen met zijn facilitaire team verantwoordelijk voor de uitvoering van deze mooie dag, vertelt: “Het was natuurlijk spannend, zeker na de heisa rond Grapperhaus. Maar door alles op één locatie te organiseren, van ja-woord tot receptie en barbecue, konden we verkeer van en naar verschillende locaties voorkomen. En in ons restaurant hebben we door strategische plaatsing van tafels en stoelen de afstand kunnen handhaven. En zeg nou zelf: Als je zo’n bijzonder verzoek krijgt, dan wil je daar toch een stapje extra voor zetten?”

En zo stapten Sjoerd en Grada - die ook nog jarig was - in het huwelijksbootje en is Delft weer een bijzonder huwelijkspaar rijker.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden